Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek

Voor Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek uit Den Haag mocht ik ook een ontwerp en een website maken. Via de mail contact gehad met de klant, omdat hij in de header toch liever een slider wou in plaats van 3 actie blokken.

Ga naar website

Ontwerpen

Ik heb de wensen van de klant bekeken en wat voorbeelden opgezocht en aan de hand daarvan het eerste ontwerp gemaakt. De wens van de klant was een gastenboek op zijn website, maar ook dat de recente berichten uit het gastenboek op de homepage verschijnen. 

 

Verbeterpunten

Een prothese nemen over het algemeen "oudere" mensen. Ik heb op de header een relatief jonge vrouw geplaatst. De foto's van het team kloppen niet helemaal. Degene om wie het gaat is het meest uitgezoomd. Ook zijn de foto's niet prettig om mee te werken, omdat er 2 mensen een blauw mutsje op hebben. Daarvoor heb ik ook een oplossing bedacht.

Ik heb het ontwerp iets aangepast. Zo heb ik in de header in plaats van een grote foto, 3 actie blokken gemaakt, waarmee je snel overal naar toe kunt navigeren. Ook heb ik de foto's van het team even groot gemaakt en deze zwart-wit gemaakt. Daarna weer contact gehad met de klant. Hij wist alleen niet of hij de 3 actie blokken wou behouden of dat die toch liever een grote slider wou. Ik heb in het ontwerp even een slider gemaakt,  zodat de klant dan beide voorbeelden kan bekijken en kan kiezen. Hij koos voor de slider en is dit het ontwerp geworden.

Deze website heb ik gemaakt en staat online!

 

               

Copyright by Jessie | Created by